Irish Dry Aged Hereford -pihvit

Laatulihaa Irlannista

Irlantilaiset Dry Aged Hereford -pihvit ovat
valmistettu vain parhaasta, valikoidusta
naudanlihasta ja niiden pitkän kuivakypsytys-prosessin ansiosta liha on erittäin mureaa ja maukasta. Hereford on nautarotu, joka on jalostettu ainoastaan lihantuotantoon ja on tunnettu hyvänmakuisesta lihastaan. Dry Aged Hereford -valikoimaan kuuluu neljä erilaista pihviä.

Lue lisää

Osallistu kilpailuun

Bloggaajat testasivat Lidlin uusia Dry Aged Hereford-pihvejä
ja kehittelivät laatulihan ympärille herkullisia reseptejä.
Osallistu kilpailuun kommentoimalla resepteistä suosikkiasi
ja voita viikonlopun sapuskat. Palkintona 100 € lahjakortti Lidliin.

Palkintona 100 € lahjakortti

Mitä Dry Aged raakakypsytys on?

Dry Aged -menetelmällä tarkoitetaan erityisoloissa tapahtuvaa ja huomattavasti normaalia pidempää raakakypsytysprosessia, jossa luullista lihaa kypsytetään tarkasti valvotuissa olosuhteissa. Prosessin aikana kiinnitetään erityishuomiota etenkin oikeaan kypsytyslämpötilaan, tarkkaan ilmankierron säätelyyn sekä korkeaan hygieniatasoon. Menetelmän aikana lihasta haihtuu 5–10% nestettä, jonka vuoksi liha maistuu voimakkaammalta ja saa tumman punaisen värinsä. Dry Aged Hereford -pihvejä roikutetaan ensin 21 päivää, jonka jälkeen niitä kypsytetään vielä vakuumipakattuina 7 päivää, jolloin liha jatkaa vakuumissa murenemistaan. Tätä kokonaisvaltaista ja huolellista valmistusprosessia kutsutaan kuivakypsytykseksi ja sen tuloksena syntyy erityisen mureaa ja intensiivisen makuista lihaa. Tätä metodia voidaan käyttää vain parhaille, valikoiduille pihvikarjan lihoille.

Neljä erilaista pihviä - vain parhaat palat kelpaavat!

 • Irish Hereford
  Striploin Steaks

  Irlantilainen naudan ulkofilepihvi

  Paksut ulkofileepihvimme on leikattu ulkoflleen keskeltä, sen mureimmasta kohdasta. Lihaa on kypsytetty riiputtamalla ensin 21 päivää, ja sen jälkeen pihvejä on lisäkypsytetty vielä 7 päivää. Näin lihasta on saatu erittäin mehukasta ja intensiivisen makuista.

 • Irish Hereford
  Rib Eye Steaks

  Irlantilainen naudan rib eye -pihvi

  28 päivää kypsytetyt, naudan etuselästä (entrecôte) leikatut ribeye-pihvit paistuvat pannulla mehukkaiksi ja lihan sisälle muodostunut rasva saa niihin aikaan maukkaan karamellisoidun paistopinnan.

 • Irish Hereford Sirloin Steaks

  Irlantilainen naudan pihvi

  Lihamestarimme ovat leikanneet pihvit naudan paistista niin, että niiden ulkopinnalle on jätetty juuri sopivan paksuinen kerros rasvaa antamaan lihaan makua.

 • Irish Hereford Beef Steak Burgers

  Maustettu pihvi Hereford -naudan jauhelihasta. 2 kpl.

  Miedosti maustetut paksut pihvit ovat 95% naudanlihaa ja paistuvat parhaiten grillillä mehukkaiksi ja maukkaiksi.

Lidl Sportyfeel -kilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Lidl Suomi Ky, PL 115, FI-01611 Vantaa (jäljempänä järjestäjä)

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat Suomessa asuvat henkilöt pois lukien järjestäjän työntekijät. Alle 18-vuotiailla tulee olla huoltajan suostumus osallistumiseen ja palkinnon vastaanottamiseen.

3. Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua 24.10–20.11.2014 välisenä aikana.

4. Kuinka osallistua kilpailuun

Kilpailuun osallistutaan kampanjasivulla http://showroom.indiedays.com/sportyfeel tykkäämällä suosikkituotteesta, jota haluaisi kokeilla. Kaikkien lomakkeiden täyttäneiden kesken arvotaan 5 (viisi) kappaletta 30 euron arvoisia Sportyfeel-tuotepaketteja.

5. Palkinto ja sen jakaminen

Palkintona arvotaan arvotaan 5 kappaletta 30 € arvoisia tuotepaketteja kaikkien Indiedaysin sivuilla äänestäneiden ja tietonsa jättäneiden kesken.

6. Palkinnon luovutus / julkisuus

Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

7. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

8. Osallistuminen ilman ostopakkoa

Kilpailuun ja arvontaan osallistuminen ei vaadi ostopakkoa.

9. Arpajaisvero / vaihto

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä luetelluista palkinnoista. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

10. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin.

Kilpailussa kerättyjä yhteystietoja käytetään vain palkintojen lähettämiseen. Tietoja kampanjasivujen käytöstä voidaan kerätä ja käsitellä, jotta kampanjamallia pystytään edelleen kehittämään. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä säännöt.

Osallistujan henkilökohtaisia tietoja ei luovuteta kolmannen osapuolen käyttöön ilman osallistujan hyväksyntää. Lainmukaisesti jokaisella osallistujalla on oikeus tarkastella, muuttaa tai poistaa kilpailua varten annetut henkilökohtaiset tietonsa. Tehdäkseen näin, osallistuja voi ottaa yhteyttä sähköpostiin: indiedays@indiedays.com