Irish Dry Aged Hereford -pihvit

Laatulihaa Irlannista

Irlantilaiset Dry Aged Hereford -pihvit ovat
valmistettu vain parhaasta, valikoidusta
naudanlihasta ja niiden pitkän kuivakypsytys-prosessin ansiosta liha on erittäin mureaa ja maukasta. Hereford on nautarotu, joka on jalostettu ainoastaan lihantuotantoon ja on tunnettu hyvänmakuisesta lihastaan. Dry Aged Hereford -valikoimaan kuuluu neljä erilaista pihviä.

Lue lisää

Osallistu kilpailuun

Bloggaajat testasivat Lidlin uusia Dry Aged Hereford-pihvejä
ja kehittelivät laatulihan ympärille herkullisia reseptejä.
Osallistu kilpailuun kommentoimalla resepteistä suosikkiasi
ja voita viikonlopun sapuskat. Palkintona 100 € lahjakortti Lidliin.

Aino iso

Rib Eye -pihvit, valkosipuli-kermabataatit, paistetut miniporkkanat sekä vihersalaatti 

Ainon tarinoita treenaamisesta

Valmistusaika noin 1 tunti

2 annosta (perunoista riittää 2-4 henkilölle)

AINEKSET

Rib Eye -pihvit
Irish hereford rib eye steak 400 g
suolaa

Valkosipuli-kermabataatit
4 pientä bataattia
10 valkosipipulinkynttä
tölkki Vitasia Thai kookosmaitoa
lihaliemikuutio
Kania valkosipulirouhetta
Kania chilijauhetta

Paistetut miniporkkanat
1–2 pussillista Piratinos pikkuporkkanoita
Kania yrttisuolaa
Olio di Oliva oliiviöljyä

Lisäksi: vihersalaattiin tammenlehtisalaattia, tomaattia, kurkkua oman maun mukaan.

VALMISTUS

Rib Eye -pihvit
1. Ota pihvit huoneenlämpöön ja avaa pakkaus n. 10–15 min ennen paistamista.
2. Kuumenna pannu ja suihkuta/valele pihvit oliiviöljyllä. Paista pihvejä kuumalla pannulla 1 min. Laske lämpöä ja kypsennä vielä 2–4 min = raaka / 4–6 min =medium / 7–9min =kypsä. Käännä pihvit kypsennyksen puolivälissä ja anna vetäytyä 5min ennen tarjoilua.

Valkosipuli-kermabataatit
1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Kuori bataatit ja pilko ne siivuiksi.
2. Paista bataattisiivuja hetki pannulla, jotta niiden pintaan tulee kullanruskea väri. Bataattien ei ole tarkoitus kypsentyä, vain saada rapea pinta, jotta eivät mene mössöksi uunissa. Paloittele samaan aikaan valkosipulinkynnet.
3. Asettele uunivuokaan bataattisiivuja ja valkosipulinkynsiä kerroksittain, lisää jokaiseen kerrokseen ripaus suolaa ja valkosipulirouhetta.
4. Kaada kattilaan 1,5 dl vettä sekä yksi lihaliemikuutio, lämmitä vesi. Kun kuutio on liuennut veteen, kaada seos bataattien päälle. Kaada seuraavaksi kattilaan koko kookosmaitotölkin sisältö ja hämmennä miedolla lämmöllä niin, että maidon paksu osa muuttuu nesteeksi. Mausta kookosmaito ripauksella chiliä, valkosipulirouhetta ja suolaa. Maistele ja lisää mausteita jos tarve.
5. Kaada myös kookosmaitoseos bataattien päälle. Laita vuoka uuniin 175-asteiseen uuniin 45 minuutin ajaksi.

Paistetut pikkuporkkanat
1. Kun bataatit ovat uunissa, pese pikkuporkkanat ja kaada ne uunipellille. Suihkuta/valele päälle oliiviöljyä ja mausta yrttisuolalla.
2. Laita pelti uunin alatasolle. Bataatit ja porkkanat ovat samaan aikaan valmiita.

Valmista salaatti pilkkomalla tammenlehtisalaatti, tomaatti ja kurkku. Kokoa lautaselle pihvit, bataatit, miniporkkanat ja salaatti – annos on valmis!

Katso kaikki reseptit


Kilpailun säännöt

Järjestäjä

Indiedays Oy, Bulevardi 44, 00120 Helsinki.

Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua 14.1.–15.2.2015.

Voittaja

Voittaja arvotaan kilpailun päätyttyä. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse tai puhelimitse. Palkinnot toimitetaan voittajalle postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Arvontaan osallistuminen

Voittaja arvotaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken. Osallistumalla kilpailuun, antaa osallistuja Indiedaysille luvan kontaktoida häntä (esimerkiksi ilmoittaa voitosta). Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailunjärjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista tai ostamista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun ainoastaan kerran.

Palkinnot

Kilpailun palkintona on 100 euron lahjakortti Lidliin. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse tai sähköpostitse. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi. Mahdollisen veron maksaa voittaja.

Arvonnan järjestäjän vastuu

Indiedays Oy rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen määrään.

Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä sivustollaan.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin.

Kilpailussa kerättyjä yhteystietoja käytetään vain palkintojen lähettämiseen. Tietoja kampanjasivujen käytöstä voidaan kerätä ja käsitellä, jotta kampanjamallia pystytään edelleen kehittämään. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä säännöt.

Osallistujan henkilökohtaisia tietoja ei luovuteta kolmannen osapuolen käyttöön ilman osallistujan hyväksyntää. Lainmukaisesti jokaisella osallistujalla on oikeus tarkastella, muuttaa tai poistaa kilpailua varten annetut henkilökohtaiset tietonsa. Tehdäkseen näin, osallistuja voi ottaa yhteyttä sähköpostiin: indiedays@indiedays.com