Irish Dry Aged Hereford -pihvit

Laatulihaa Irlannista

Irlantilaiset Dry Aged Hereford -pihvit ovat
valmistettu vain parhaasta, valikoidusta
naudanlihasta ja niiden pitkän kuivakypsytys-prosessin ansiosta liha on erittäin mureaa ja maukasta. Hereford on nautarotu, joka on jalostettu ainoastaan lihantuotantoon ja on tunnettu hyvänmakuisesta lihastaan. Dry Aged Hereford -valikoimaan kuuluu neljä erilaista pihviä.

Lue lisää

Osallistu kilpailuun

Bloggaajat testasivat Lidlin uusia Dry Aged Hereford-pihvejä
ja kehittelivät laatulihan ympärille herkullisia reseptejä.
Osallistu kilpailuun kommentoimalla resepteistä suosikkiasi
ja voita viikonlopun sapuskat. Palkintona 100 € lahjakortti Lidliin.

Rillan koti_iso

Härkää italialaiseen tapaan

Rillan koti

Valmistusaika noin 60-90 min

4 annosta

Ainekset

Irlantilaiset naudan ulkofileepihvit ja tomaattikastike
800 g Irish Dry Aged Hereford Striploin Steak, 4 pihviä
Tomaattikastike
3 tomaattia
2 valkosipulin kynttä
nippu tuoretta basilikaa ja timjamia
Kania suolaa ja mustapippuria

Mascarpone-risotto
3,5 dl risottoriisiä
3 pientä salottisipulia
1dl valkoviiniä
vettä
1 kanafondikuutio
4dl Valley Spire cheddar-juustoa hienona raasteena
½ prk Lovilio-mascarponejuustoa
lehtipersiljaa

Pesto-mozzarellapavut
1 pss pakastepapuja
½ prk Baresa-pestokastiketta
1 pss Lovilio-mozzarellaa

lisäksi:
voita
oliiviöljyä
suolaa
pippuria

Valmistus

Irlantilaiset naudan ulkofileepihvit ja tomaattikastike
1. Valmista ensin tomaattikastike. Kuutio tomaatit ja murskaa valkosipuli.
2. Kuumenna loraus oliiviöljyä pannulla ja pyörittele tomaatteja siinä hetki, lisää valkosipulit. Anna hautua viitisen minuuttia miedolla lämmöllä, varo polttamasta valkosipulia.  Mausta mustapippurilla ja suolalla.
3. Soseuta tomaatit ja lisää hienonnetut yrtit.
4. Ota pihvit lämpenemään hyvissä ajoin ennen paistamista. Lämmitä pannu kuumaksi, laita pannulle loraus öljyä ja voita. Paista pihvejä n. 3 min/puoli (medium-kypsyysaste) ja nosta pois pannulta. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna pihvien vetäytyä hetki folioon käärittynä.

Mascarpone-risotto
1. Aloita risoton valmistaminen pilkkomalla salottisipulit hienoksi. Kuullota sipulit ja risottoriisi kevyesti pannulla oliiviöljyssä koko ajan liikutellen.
2. Lisää valkoviini, joka kiehahtaa nopeasti. Jatka lisäämällä vettä noin desi-pari kerrallaan (tässä vaiheessa laita sekaan myös kanafondikuutio), risottoa samalla hämmentäen kunnes risotto on kypsähköä.
3. Lisää mascarpone ja cheddar-raaste ja jatka hetki kypsentämistä. Rouhaise sekaan aavistus mustapippuria, hienonna lehtipersilja ja yhdistä risottoon.  Muista, että risoton tulee olla löysähköä.

Pesto-mozzarellapavut
1. Kiehauta pakastepavut (tai jos löydät, tuoreet pitkät pavut), lisää niihin pesto ja revitty mozzarella. Lisää mozzarella vasta pöydässä, jottei sen koostumus muutu kumimaiseksi.

Nosta lautaselle risottoa ja papuja, leikkaa pihvi kampamaiseksi ja kaada päälle haluamasi määrä tomaattikastiketta.

Katso kaikki reseptit


Kilpailun säännöt

Järjestäjä

Indiedays Oy, Bulevardi 44, 00120 Helsinki.

Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua 14.1.–15.2.2015.

Voittaja

Voittaja arvotaan kilpailun päätyttyä. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse tai puhelimitse. Palkinnot toimitetaan voittajalle postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Arvontaan osallistuminen

Voittaja arvotaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken. Osallistumalla kilpailuun, antaa osallistuja Indiedaysille luvan kontaktoida häntä (esimerkiksi ilmoittaa voitosta). Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailunjärjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista tai ostamista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun ainoastaan kerran.

Palkinnot

Kilpailun palkintona on 100 euron lahjakortti Lidliin. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse tai sähköpostitse. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi. Mahdollisen veron maksaa voittaja.

Arvonnan järjestäjän vastuu

Indiedays Oy rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen määrään.

Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä sivustollaan.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin.

Kilpailussa kerättyjä yhteystietoja käytetään vain palkintojen lähettämiseen. Tietoja kampanjasivujen käytöstä voidaan kerätä ja käsitellä, jotta kampanjamallia pystytään edelleen kehittämään. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä säännöt.

Osallistujan henkilökohtaisia tietoja ei luovuteta kolmannen osapuolen käyttöön ilman osallistujan hyväksyntää. Lainmukaisesti jokaisella osallistujalla on oikeus tarkastella, muuttaa tai poistaa kilpailua varten annetut henkilökohtaiset tietonsa. Tehdäkseen näin, osallistuja voi ottaa yhteyttä sähköpostiin: indiedays@indiedays.com