Irish Dry Aged Hereford -pihvit

Laatulihaa Irlannista

Irlantilaiset Dry Aged Hereford -pihvit ovat
valmistettu vain parhaasta, valikoidusta
naudanlihasta ja niiden pitkän kuivakypsytys-prosessin ansiosta liha on erittäin mureaa ja maukasta. Hereford on nautarotu, joka on jalostettu ainoastaan lihantuotantoon ja on tunnettu hyvänmakuisesta lihastaan. Dry Aged Hereford -valikoimaan kuuluu neljä erilaista pihviä.

Lue lisää

Osallistu kilpailuun

Bloggaajat testasivat Lidlin uusia Dry Aged Hereford-pihvejä
ja kehittelivät laatulihan ympärille herkullisia reseptejä.
Osallistu kilpailuun kommentoimalla resepteistä suosikkiasi
ja voita viikonlopun sapuskat. Palkintona 100 € lahjakortti Lidliin.

Ellu jumppaa

Irlantilaiset naudan ulkofileepihvit itse tehdyllä maustevoilla ja rosmariiniperunoilla

Ellu jumppaa

Valmistusaika noin 1 tunti

2 annosta

Ainekset

Irlantilaiset naudan ulkofileepihvit
400g Irish Dry Aged Hereford Striploin Steak, 2 pihviä
Milbona voita paistamiseen

Maustevoi
100g Milbona voita
3-4 valkosipulinkynttä
nippu tuoretta persiljaa
Kania barbeque-mausteseosta

Rosmariiniperunat
12 pientä perunaa
nippu tuoretta rosmariinia
Primadonna ekstra-neitsytoliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä
Kania merisuolaa myllystä
Kania mustapippuria myllystä

Valmistus

Irlantilaiset naudan ulkofileepihvit
1. Ota pihvit huoneenlämpöön noin tuntia ennen paistamista. Pidä pihvit vakuumipakkauksessaan kuivumisen estämiseksi. Huoneenlämpöinen pihvi kypsyy sekä nopeammin että tasaisemmin!
2. Valitse pihvin paistamiseen hyvä paistinpannu, esimerkiksi valurautapannu, ja aloita paistaminen vasta, kun pannu on riittävän kuuma – voit käyttää paistamiseen pienen määrän voita!
3. Paista pihvejä kuumalla pannulla yhden minuutin ajan per puoli. Tämän jälkeen kääri pihvit alumiinifolioon ja laita maksimissaan 40 asteiseen uuniin 7-10 minuutiksi.

Maustevoi
1. Kun voi on huoneenlämpöistä kuori valkosipulit ja murskaa ne voin
2. Huuhtele persilja ja hienonna se mahdollisimman pieneksi.
3. Lisää sekä persiljasilppu että barbeque-mausteseos voin ja valkosipulimurskan sekaan. Sekoita tasaiseksi massaksi.
4. Lusikoi maustevoi jääpalamuotteihin ja anna jähmettyä hetki pakastimessa.

Rosmariiniperunat
1. Pese perunat huolellisesti ja viipaloi perunat n. 0,5cm paksuisiksi siivuiksi.
2. Sekoita kulhossa perunasiivut, loraus Primadonna-oliiviöljyä, merisuolaa ja mustapippuria. Lisää joukkoon myös murskatut valkosipulinkynnet. Asettele perunat tasaisesti uunipellille ja paista niitä uunin keskitasolla 200 asteessa n. 45 minuuttia.

Kokoa lautasellesi reilu annos rosmariiniperunoita, nosta pihvi perunoiden kaveriksi ja anna herkullisen maustevoinapin sulaa kuuman pihvin päälle. Tarjoa lisukkeena vihreää salaattia. Nauti hyvässä seurassa!


Katso kaikki reseptit


Kilpailun säännöt

Järjestäjä

Indiedays Oy, Bulevardi 44, 00120 Helsinki.

Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua 14.1.–15.2.2015.

Voittaja

Voittaja arvotaan kilpailun päätyttyä. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse tai puhelimitse. Palkinnot toimitetaan voittajalle postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Arvontaan osallistuminen

Voittaja arvotaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken. Osallistumalla kilpailuun, antaa osallistuja Indiedaysille luvan kontaktoida häntä (esimerkiksi ilmoittaa voitosta). Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailunjärjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista tai ostamista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun ainoastaan kerran.

Palkinnot

Kilpailun palkintona on 100 euron lahjakortti Lidliin. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse tai sähköpostitse. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi. Mahdollisen veron maksaa voittaja.

Arvonnan järjestäjän vastuu

Indiedays Oy rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen määrään.

Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä sivustollaan.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin.

Kilpailussa kerättyjä yhteystietoja käytetään vain palkintojen lähettämiseen. Tietoja kampanjasivujen käytöstä voidaan kerätä ja käsitellä, jotta kampanjamallia pystytään edelleen kehittämään. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä säännöt.

Osallistujan henkilökohtaisia tietoja ei luovuteta kolmannen osapuolen käyttöön ilman osallistujan hyväksyntää. Lainmukaisesti jokaisella osallistujalla on oikeus tarkastella, muuttaa tai poistaa kilpailua varten annetut henkilökohtaiset tietonsa. Tehdäkseen näin, osallistuja voi ottaa yhteyttä sähköpostiin: indiedays@indiedays.com