Irish Dry Aged Hereford -pihvit

Laatulihaa Irlannista

Irlantilaiset Dry Aged Hereford -pihvit ovat
valmistettu vain parhaasta, valikoidusta
naudanlihasta ja niiden pitkän kuivakypsytys-prosessin ansiosta liha on erittäin mureaa ja maukasta. Hereford on nautarotu, joka on jalostettu ainoastaan lihantuotantoon ja on tunnettu hyvänmakuisesta lihastaan. Dry Aged Hereford -valikoimaan kuuluu neljä erilaista pihviä.

Lue lisää

Osallistu kilpailuun

Bloggaajat testasivat Lidlin uusia Dry Aged Hereford-pihvejä
ja kehittelivät laatulihan ympärille herkullisia reseptejä.
Osallistu kilpailuun kommentoimalla resepteistä suosikkiasi
ja voita viikonlopun sapuskat. Palkintona 100 € lahjakortti Lidliin.

Maistuu makialle 

Hunaja-olut marinoitu Rib Eye -pihvi ja yrttiset haarukkaperunat

Maistuu makialle

Valmistusaika n. 60 minuuttia + marinoitumisaika yön yli (väh. 2 tuntia)

2 annosta

Ainekset

Hunaja-olut marinoitu Rib Eye -pihvi
400 g Irish Hereford Dry Aged Rib Eye Steak, 2 pihviä
1 dl Litover tummaa olutta
1 dl Marlene juoksevaa hunajaa
1 tl Duc De Coeur Dijon-sinappia
Kania mustapippuria ja suolaa maun mukaan
Milbona voita paistamiseen

Yrttiset haarukkaperunat
10 suomalaista ruokaperunaa (Laitila, Tuorekartano)
pieni kourallinen Järvikylän tuoretta timjamia
1 yksikyntinen valkosipuli
1 tl Kania oreganoa
1 tl Kania basilikaa
1 dl Vita D’or rapsiöljyä
½ sitruunan mehu
Kania suolaa maun mukaan

Valmistus

Hunaja-olut marinoitu Rib Eye -pihvi
1. Valmista marinadi sekoittamalla olut, hunaja, sinappi sekä suola ja pippuri keskenään. Tarkista maku.
2. Poista pihvilihat paketistaan ja hiero marinadia lihan pintaan. Voit myös halutessasi laittaa lihan sekä marinadin pakastepussiin maustumaan. Anna lihojen tekeytyä marinadissa 3. vähintään 2 tuntia, mutta mielellään yön yli parhaan maun saavuttamiseksi.
3. Lihojen maustuttua, ripottele pintaan hiukan suolaa sekä pippuria ja paista pannulla voissa haluamasi kypsyiseksi.
4. Nostele lusikalla paistinpannuun irronnutta nestettä pihvien päälle, jolloin ne imevät maut itseensä paremmin. Anna pihvien vetäytyä hetki paistamisen jälkeen.

Yrttiset haarukkaperunat
1. Pese perunat ja laita kylmään veteen. Keitä perunoita noin 15-20 minuuttia perunoiden koosta riippuen.
2. Valmista yrttiöljy: Silppua valkosipuli ja timjami pieneksi silpuksi. Mittaa pieneen kulhoon öljy,sekä muut ainekset.
3. Sekoita ja tarkista maku, lisää halutessasi hieman hunajaa, jos tarvitset makeutta.
4. Perunoiden kiehuttua, anna niiden jäähtyä hetki. Tee perunoihin viiruja haarukan terää apunakäyttäen. Jos osa kuoresta lähtee pois, se ei haittaa: tarkoitus on vain saada yrttiöljylle 5. hieman tarttumapintaa.
6. Asettele viirutetut perunat pieneen uunivuokaan ja kaada yrttiöljy niiden päälle. Kääntele perunoita hieman, jotta öljyä tarttuu joka paikkaan.
7. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Katso kaikki reseptit


Kilpailun säännöt

Järjestäjä

Indiedays Oy, Bulevardi 44, 00120 Helsinki.

Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua 14.1.–15.2.2015.

Voittaja

Voittaja arvotaan kilpailun päätyttyä. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse tai puhelimitse. Palkinnot toimitetaan voittajalle postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Arvontaan osallistuminen

Voittaja arvotaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken. Osallistumalla kilpailuun, antaa osallistuja Indiedaysille luvan kontaktoida häntä (esimerkiksi ilmoittaa voitosta). Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailunjärjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista tai ostamista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun ainoastaan kerran.

Palkinnot

Kilpailun palkintona on 100 euron lahjakortti Lidliin. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse tai sähköpostitse. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi. Mahdollisen veron maksaa voittaja.

Arvonnan järjestäjän vastuu

Indiedays Oy rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen määrään.

Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä sivustollaan.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin.

Kilpailussa kerättyjä yhteystietoja käytetään vain palkintojen lähettämiseen. Tietoja kampanjasivujen käytöstä voidaan kerätä ja käsitellä, jotta kampanjamallia pystytään edelleen kehittämään. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä säännöt.

Osallistujan henkilökohtaisia tietoja ei luovuteta kolmannen osapuolen käyttöön ilman osallistujan hyväksyntää. Lainmukaisesti jokaisella osallistujalla on oikeus tarkastella, muuttaa tai poistaa kilpailua varten annetut henkilökohtaiset tietonsa. Tehdäkseen näin, osallistuja voi ottaa yhteyttä sähköpostiin: indiedays@indiedays.com