Irish Dry Aged Hereford -pihvit

Laatulihaa Irlannista

Irlantilaiset Dry Aged Hereford -pihvit ovat
valmistettu vain parhaasta, valikoidusta
naudanlihasta ja niiden pitkän kuivakypsytys-prosessin ansiosta liha on erittäin mureaa ja maukasta. Hereford on nautarotu, joka on jalostettu ainoastaan lihantuotantoon ja on tunnettu hyvänmakuisesta lihastaan. Dry Aged Hereford -valikoimaan kuuluu neljä erilaista pihviä.

Lue lisää

Osallistu kilpailuun

Bloggaajat testasivat Lidlin uusia Dry Aged Hereford-pihvejä
ja kehittelivät laatulihan ympärille herkullisia reseptejä.
Osallistu kilpailuun kommentoimalla resepteistä suosikkiasi
ja voita viikonlopun sapuskat. Palkintona 100 € lahjakortti Lidliin.

Helmihytti_resepti

Naudan ulkofileepihvi sienikastikkeessa, uunijuuresten ja raikkaan fetasalaatin kera

Helmihytti – Katso koko postaus!

Valmistusaika noin 60–90 min

2 annosta

Ainekset

Naudan ulkofileepihvit
400 g Irish Dry Aged Hereford Striploin Steak, 2 pihviä
Olio Di Oliva oliiviöljyä paistamiseen
Kania suolaa ja pippuria maustamiseen

Sienikastike
2 dl sesongin sieniä (esim. herkkusieniä)
1 sipuli
2 dl Milbona laktoositonta ruokakermaa
Milbona voita paistamiseen
Kania mustapippuria, valkopippuria ja suolaa maustamiseen
Tuoretta persiljaa

Uunijuurekset
500 g juureksia oman maun mukaan (esim. Limfjords -juuressekoitus sisältäen perunaa, porkkanaa, palsternakkaa ja punajuurta)
1 rkl Olio Di Oliva oliiviöljyä
2 rkl Marlene juoksevaa hunajaa
1 tl sitruunamehua
Kania Mustapippuria ja suolaa
tuoretta timjamia

Raikas fetasalaatti
1 ruukku lehtisalaattia
Toptomato Trimix -tomaattilajitelman kirsikkatomaatteja
kurkkua
Eridanous Greek Style -fetakuutioita

Valmistus

Uunijuurekset
1. Pese ja kuori juurekset, pilko sopiviksi viipaleiksi.
2. Pyörittele juurekset oliiviöljy-hunaja-sitruunamehu -seoksessa ja asettele uunivuokaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Sekoita juureksia hiukan, jotta mausteet leviävät. Saksi päälle tuoretta timjamia.
3. Paista 190-asteisessa uunissa keskitasolla noin 40 minuuttia. Huomioi, että esimerkiksi porkkanat kypsyvät hitaammin kuin perunat, joten juuresten kypsyyttä kannattaa kokeilla haarukalla. Juurekset voi myös jättää uuniin jälkilämpöön muhimaan.

Sienikastike
1. Pilko sipuli ja sienet pieniksi paloiksi.
2. Sulata voinokare paistinpannulla ja kuullota siinä sipulit.
3. Lisää sienet ja jatka paistamista kevyellä lämmöllä, kunnes sienet ruskistuvat kevyesti.
4. Lisää ruokakerma ja anna kastikkeen kiehahtaa.
5. Mausta suolalla ja pippurilla, saksi joukkoon vähän persiljaa. Tarkista maku maistamalla ja lisää mausteita tarpeen mukaan.

Naudan ulkofileepihvi
1. Ota pihvit ajoissa huoneenlämpöön, vähintään vartti ennen paistamisen aloittamista. Huolehdi, että pannu on kuuma kun aloitat paistamisen. Paista pihvejä öljytilkassa täydellä teholla noin minuutti kummaltakin puolelta.
2. Paista pihvejä sitten muutama minuutti pienemmällä lämmöllä haluamasi kypsyiseksi. Voit myös kesken paiston tarkistaa pihvin kypsyyden leikkaamalla sen osittain auki ja jos pihvi on vielä omaan makuusi liian raaka, sen paistoa voi jatkaa.
3. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna pihvien vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Raikas fetasalaatti
1. Pese vihannekset. Revi salaatinlehtiä pienemmäksi, pilko kurkku paloiksi ja lohko kirsikkatomaatit.
2. Yhdistä vihannekset kulhossa ja lisää joukkoon fetakuutioita.

Vinkki! Tarjoile annos Lidl-paistopisteen uunituoreen Ciabatta-leivän kera.

Katso kaikki reseptit


Kilpailun säännöt

Järjestäjä

Indiedays Oy, Bulevardi 44, 00120 Helsinki.

Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua 14.1.–15.2.2015.

Voittaja

Voittaja arvotaan kilpailun päätyttyä. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse tai puhelimitse. Palkinnot toimitetaan voittajalle postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Arvontaan osallistuminen

Voittaja arvotaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken. Osallistumalla kilpailuun, antaa osallistuja Indiedaysille luvan kontaktoida häntä (esimerkiksi ilmoittaa voitosta). Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailunjärjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista tai ostamista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun ainoastaan kerran.

Palkinnot

Kilpailun palkintona on 100 euron lahjakortti Lidliin. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse tai sähköpostitse. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi. Mahdollisen veron maksaa voittaja.

Arvonnan järjestäjän vastuu

Indiedays Oy rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen määrään.

Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä sivustollaan.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin.

Kilpailussa kerättyjä yhteystietoja käytetään vain palkintojen lähettämiseen. Tietoja kampanjasivujen käytöstä voidaan kerätä ja käsitellä, jotta kampanjamallia pystytään edelleen kehittämään. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä säännöt.

Osallistujan henkilökohtaisia tietoja ei luovuteta kolmannen osapuolen käyttöön ilman osallistujan hyväksyntää. Lainmukaisesti jokaisella osallistujalla on oikeus tarkastella, muuttaa tai poistaa kilpailua varten annetut henkilökohtaiset tietonsa. Tehdäkseen näin, osallistuja voi ottaa yhteyttä sähköpostiin: indiedays@indiedays.com